روز یک شنبه ۳ بهمن ماه دکتر علی اصغر شریفی مدیر کل دامپزشکی استان البرز به اتفاق هیات همراه از دو کارخانه تولید فرآورده های گوشتی فعال در منطقه چهارباغ ساوجبلاغ بازدید بعمل آورد. به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر شریفی و جمعی از مسئولین دامپزشکی استان و شهرستان ساوجبلاغ از […]

روز یک شنبه ۳ بهمن ماه دکتر علی اصغر شریفی مدیر کل دامپزشکی استان البرز به اتفاق هیات همراه از دو کارخانه تولید فرآورده های گوشتی فعال در منطقه چهارباغ ساوجبلاغ بازدید بعمل آورد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر شریفی و جمعی از مسئولین دامپزشکی استان و شهرستان ساوجبلاغ از دو واحد تولید فرآورده های گوشتی که در حال حاضر فعال می باشند بازدید و از قسمتهای مختلف این دو مرکز دیدن نمودند. در این بازدید مدیر کل دامپزشکی استان ضمن قدردانی از زحمات مسئولین فنی – بهداشتی و ناظرین شرعی مستقر در این مراکز بر لزوم نظارتهای مستمر بازرسین دامپزشکی دولتی بر شرکتها و مراکز تولید فرآورده های گوشتی تاکید و افزود: شرکتهای فعال در زمینه گوشت ، مرغ و سایر محصولات فرآوری شده دارای حساسیت بالای بهداشتی بوده و نظارتهای دقیق دامپزشکی باعث جلوگیری از عرضه محصولات بی کیفیت و فاسد خواهد شد.
وی ادامه داد کنترل مسائل بهداشتی و سلامت گوشت و مرغ خام ورودی به اینگونه مراکز دارای اهمیت بسزایی بوده و تماماً بر عهده مسئول فنی بهداشتی مستقر در مرکز می باشد.