مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران: فیداکسپو، تخصصی ترین کارگاه آموزشی صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان است/ تولیدکنندگان خوراک آماده، اعتمادسازی کنند مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران، همایش بین المللی فیداکسپو را تخصصی ترین کارگاه آموزشی برای صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان دانست و افزود: اتحادیه کارخانجات خوراک آماده و […]
مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران:
فیداکسپو، تخصصی ترین کارگاه آموزشی صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان است/ تولیدکنندگان خوراک آماده، اعتمادسازی کنند
مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران، همایش بین المللی فیداکسپو را تخصصی ترین کارگاه آموزشی برای صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان دانست و افزود: اتحادیه کارخانجات خوراک آماده و صاحبان صنایع باید از این فرصت برای ترغیب مرغداران به استفاده از خوراک آماده بهره ببرند و اعتمادسازی کنند.
محمدعلی کمالی سروستانی، در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران(اگنا)، با اشاره به بی اعتمادی برخی مرغداران نسبت به خوراک آماده، این مشکل را مربوط به گذشته دانست و اظهار کرد: دستگاه های حاکمیتی و نظارتی مانند سازمان ملی استاندارد و معاونت امور دام باید استانداردهای مربوط را تدوین و اعمال کنند.
وی افزود: تولید خوراک آماده استاندارد می تواند هزینه های تولید را کاهش دهد و در صورت هر گونه تقلب و تخلفی، سازمان های نظارتی باید با واحدهای متخلف برخورد قانونی کنند. به این ترتیب مرغداران هم به استفاده از خوراک آماده رغبت نشان می دهند.
مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی با اشاره به سومین همایش و نمایشگاه جانبی فیداکسپو ۲۰۱۷، تصریح کرد: این همایش ها و نمایشگاه ها سهم بسزایی در آگاه سازی مرغداران و همچنین ایجاد رقابت سالم میان تولیدکنندگان دارند.
کمالی سروستانی ادامه داد: بهبود راندمان تولید، انتقال تکنولوژی های مدرن و به روز و توسعه صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان دستاوردهای اصلی این همایش و نمایشگاه تخصصی و کاربردی است که مرغداران می توانند به پیچیدگی این صنعت از نزدیک آشنا شوند.
وی گفت: تاثیر خوراک آماده در صنعت پرورش به ویژه در پرورش مرغ گوشتی که دوره کوتاه ۳۵ تا ۴۵ روزه دارد، بسیار مشهود است و مرغداران می توانند در حساب ها و ترازهای مالی متوجه شوند که خوراک آماده چه میزان بر کاهش هزینه های تولید موثر بوده است.
کمالی سروستانی در ادامه به تنوع مواد اولیه در تهیه جیره مناسب اشاره و اظهار کرد: انواع مکمل ها، ویتامین ها، میکرو المنت ها و نگهدارنده ها که در جلوگیری از آلودگی خوراک موثر هستند، خوراک آماده را بهترین گزینه برای پرورش مرغ با کیفیت، کاهش هزینه ها و بهبود ضریب تبدیل غذایی می کند.
وی افزود: در گذشته به دلیل مشکلاتی، صنایع خوراک نتوانستند اعتماد مرغداران را جلب کنند و بر همین اساس مرغداران برای تهیه جیره مناسب به آسیاب میکسرها روی آوردند اما اکنون با توسعه و پیشرفت چشمگیر صنعت خوراک آماده در کشور، این رویکرد در حال تغییر است.
مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی، گفت: تهیه خوراک سنتی در واحدهای پرورش هم هزینه های اضافی برای مرغداران دارد و هم احتمال تنظیم کامل جیره را با مشکل مواجه می کند اما در کارخانه های خوراک، دستگاه هایی که میکروالمنت ها و ریزمغذی هایی که در دان وجود دارد را به خوبی مخلوط می کنند که میکسرها چنین توانی را ندارند.
وی خوراک آماده پلت و کرامبل را دو شکل جیره موثر در پرورش مرغ دانست و افزود: این دو نوع جیره تاثیر بسیار مثبتی بر بهبود راندمان تولید و کاهش هزینه ها دارند و توصیه می کنیم مرغداران از آن استفاده کنند.
گفتنی است؛ سومین همایش و نمایشگاه جانبی بین المللی خوراک دام، طیور و آبزیان(فیداکسپو ۲۰۱۷)، ۲۸ تا ۳۰ امردادماه در محل نمایشگاه دایمی شهرداری تهران، بوستان گفت و گو، برگزار می شود.
































