به گزارش مرکز توسعه صادرات، طی شش ماه گذشته صادرات محصولات مرغ و تخم مرغ در شرکت پشتیبانی امور دام ، تا کنون ارزش محصولات صادراتی شرکت بالغ بر دو میلیون و پانصد هزار دلار شده است . به گزارش پايگاه اطلاع رساني كشاورزي ايران(اگنا) به نقل از پشتیبانی امور دام کشور ، باقرزاده […]
به گزارش مرکز توسعه صادرات، طی شش ماه گذشته صادرات محصولات مرغ و تخم مرغ در شرکت پشتیبانی امور دام ، تا کنون ارزش محصولات صادراتی شرکت بالغ بر دو میلیون و پانصد هزار دلار شده است .
به گزارش پايگاه اطلاع رساني كشاورزي ايران(اگنا) به نقل از پشتیبانی امور دام کشور ، باقرزاده مدیرکل مرکز توسعه صادرات ضمن اعلام این خبر افزود حجم صادرات در سال1393، سیصدو پنجاه تن و از نظر ارزش دلاری 606 هزار دلار بود که چون شرکت صادراتی نداشته این حجم نسبت به سال قبل قابلیت مقایسه ندارد است.
وی در ادامه افزود: مرکز صادرات در اواسط سال 93 آغاز بکار کرد و در حال استقرار و جذب نیرو و انجام زیرساخت های تشکیلاتی و شناسایی بازارها و مشتریان بود بنابراین توانست اواخر سال به این میزان صادرات در سال 1393 دست پیدا کند.
مدیرکل مرکزتوسعه صادرات گفت: بعد از راه اندازی کامل و شکل گیری مرکز توسعه صادرات ، صادرات از آغاز سال 1394 روند افزایشی گرفت و در فروردین ماه امسال با وجود تعطیلات گسترده سال نو، مرکزتوسعه صادرات42 تن مرغ منجمد به ارزش 78 هزار دلار و 108 هزار عدد تخم مرغ نطفه دار به وزن 7 تن و به ارزش 47 هزار دلار صادر کرد که این صادرات به کشور های عراق و کویت و تخم مرغ نطفه دار به کشور عمان برای اولین بار صورت گرفت .
باقرزاده گفت دراردیبهشت ماه نسبت به فروردین با سیصد درصد رشد صادرات نسبت به ماه گذشته روبرو بودیم و توانستیم دراین ماه 134 تن گوشت مرغ منجمد به ارزش 312 هزار دلار،56 تن تخم مرغ خوراکی به ارزش 51 هزار دلار و19 هزار عدد تخم مرغ نطفه دار به وزن 2/1 تن به ارزش 8500 دلارصادر نماییم.
مدیرکل مرکز صادرات گفت : خرداد ماه علاوه بر رشد چهار برابری در صادرات گوشت مرغ منجمد ویژگی دیگری برای این مرکز داشت و آن صادرات با برندهای طراحی شده شرکت به بازارهای هدف بود. دو برند “جیده” و “لذیذ اسلل” به بازارهای عمان و عراق صادر شدند.
باقرزاده در مورد مقدار محصولات صادراتی در این ماه گفت: ما در خرداد ماه 613 تن گوشت مرغ منجمد به ارزش یک میلیون و سیصد هزار دلار صادر کردیم و این رشد مورد انتظار بود. چرا که با برنامه ریزهایی که صورت گرفت این هدف قابل حصول بود و ما همچنین 64 تن تخم مرغ خوراکی به ارزش 88 هزار دلار و 79 هزار عدد تخم مرغ نطفه داربه وزن 5 تن به ارزش 35 هزار دلار صادر کردیم.
وي در ادامه گفت: ما تا پایان خرداد ماه 5/2 میلیون دلار صادرات به خارج از کشور داشتیم و ما توانستیم علاوه برجذب مازاد تولید گوشت مرغ مبلغ قابل ملاحظه ای ارز وارد کشور نماییم و مازاد تولید بازار داخلی را هم جذب نماییم.
باقرزاده حمایت های شایسته مدیرعامل شرکت را مهمترین عامل موفقیت خود و همکارانش دانست و گفت ایشان و معاونین شرکت در تمام مراحل حامی صادرات بودند و ما هم توانستیم به اعتماد آنها پاسخ مثبت بدهیم.
وي در پایان از همکاران خود که با تلاش و سعی مضاعف مسیر صادرات محصولات را باز نمودند تشکر کرد و گفت:ما در راه صادرت چالش های گوناگونی داریم که امیدواریم بتوانیم به یاری خداوند و عزم مسئولان به آن غلبه کنیم و اگر همت و تلاش جدی در زمینه صادرات صورت گیرد و دستگاههای مرتبط با این موضوع فعالتر از گذشته عمل کنند.
































