معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: واگذاری دانش فنی تولید ۱۹ رقم بذر جدید غلات و حبوبات دیم به بخش خصوصی معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: تاکنون دانش فنی تولید ۱۹ رقم بذر جدید غلات و حبوبات دیم به بخش خصوصی واگذار شده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از […]
معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد:
واگذاری دانش فنی تولید ۱۹ رقم بذر جدید غلات و حبوبات دیم به بخش خصوصی
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: تاکنون دانش فنی تولید ۱۹ رقم بذر جدید غلات و حبوبات دیم به بخش خصوصی واگذار شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از روابط عمومی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، اسکندر زند در نشست بررسی برنامه «برون سپاری وظایف غیرحاکمیتی موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور»، اظهار کرد: برنامه برون سپاری وظایف پژوهشی و فناوری موسسه تحقیقات کشاورزی دیم تا افق ۱۴۰۴، با برنامه ریزی منسجم و زمان بندی شده و ارائه مدل در زمینه های تحقیقاتی موسسه، دارای اهمیت بسیاری است.
وی بر سیاست شفاف سازی و ارائه برنامه زمان بندی شده موسسه تحقیقات دیم درخصوص حمایت از شکل گیری شرکت های دانش بنیان تاکید کرد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: بعضی از برون سپاری ها در زمینه کشاورزی دیم در دست اقدام است و با توجه به سود آوری و جذابیت آن برای بخش خصوصی سعی در برون سپاری آن می باشد.
وی افزود: همچنین نظارت دولت در حوزه تولید باید موجب کاهش هزینه های تولید شود و این موضوع مورد توجه وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد.
رییس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به این که فروش لاین های امید بخش برای بخش خصوصی دارای جذابیت فراوان است، گفت: تاکنون از میان ۵۴ رقم جدید بذر دیم که از سوی محققان موسسه تحقیقات کشاورز دیم برای کشت در دیم زارها معرفی گردیده، دانش فنی تولید ۱۹ رقم بذر جدید غلات و حبوبات دیم به بخش خصوصی واگذار شده است.
برون سپاری، راهی برای توانمندسازی موسسه تحقیقات
رییس موسسه تحقیقات کشاورزی دیم در گزارش خود ضمن اشاره به استقبال از برون سپاری وظایف غیرحاکمیتی موسسه بیان داشت: برون سپاری وظایف غیرحاکمیتی و حمایت از شکل گیری بخش غیردولتی متناظر، راهی برای توانمندسازی موسسه با توجه به محدودیت در منابع انسانی و امکانات است که این امر با عدم نگاه توسعه گری در ساختارها و امکانات توام می باشد.
گلکاری افزود: در سال های گذشته موسسه تحقیقات کشاورزی دیم در واگذاری ارقام دیم در کشور پیشرو بوده، همچنین تعاملات خوبی با بخش صنعت برای فعالیت های پژوهشی مشترک داشته و پیشنهادهای جدیدی برای فروش لاین امید بخش به بخش خصوصی داشته است.
































