افزایش ۱٫۷ درصدی شاخص جهانی قیمت مواد غذایی/محصولات لبنی در صدر فهرست
افزایش ۱٫۷ درصدی شاخص جهانی قیمت مواد غذایی/محصولات لبنی در صدر فهرست

فائو گزارش داد: افزایش ۱٫۷ درصدی شاخص جهانی قیمت مواد غذایی/محصولات لبنی در صدر فهرست براساس اعلام فائو، متوسط شاخص جهانی قیمت مواد غذایی در ماه فوریه به عدد ۱۶۷٫۵ رسید که ۱٫۷ درصد نسبت به ماه قبل (ژانویه) افزایش یافته است. به گزارش بخش بین الملل پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل […]

فائو گزارش داد:

افزایش ۱٫۷ درصدی شاخص جهانی قیمت مواد غذایی/محصولات لبنی در صدر فهرست

براساس اعلام فائو، متوسط شاخص جهانی قیمت مواد غذایی در ماه فوریه به عدد ۱۶۷٫۵ رسید که ۱٫۷ درصد نسبت به ماه قبل (ژانویه) افزایش یافته است.

به گزارش بخش بین الملل پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از Fao، این شاخص که تغییرات ماهانه قیمت جهانی مواد غذایی در سبد کالایی را نشان می دهد، در حال حاضر در بالاترین سطح خود از ماه آگوست ۲۰۱۸ قرار گرفته، اما همچنان نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۲٫۳ درصد کمتر است.

همچنین متوسط شاخص قیمت غلات در ماه فوریه ۱۶۹ رسید که نسبت به ماه ژانویه به طور قابل توجهی با افزایش قیمت ذرت، بیشتر شده است.

گزارش فائو نشان می دهد، شاخص قیمت روغن سبزیجات نیز با افزایش ۱٫۸ درصدی، به عدد ۱۳۳٫۵ رسید که بالاترین میزان را از اکتبر ۲۰۱۸ نشان می دهد. افزایش قیمت روغن پالم، سویا و آفتابگردان دلیل بیشتر شدن قیمت این محصولات بوده است.

شاخص قیمت گوشت نیز با توجه به افزایش قیمت گوشت گاو و خوک، در این ماه با افزایش روبه رو بوده است.

به گزارش فائو، شاخص قیمت لبنیات در ماه ژانویه به دلیل تقاضای گسترده برای واردات پودر شیر بدون چربی، پودر شیر کامل و پنیر، ۵٫۶ درصد افزایش یافته است. همچنین کاهش فصلی تولید کره نیز موجب افزایش قیمت این محصول شده است.

همچنین شاخص قیمت شکر در ماه ژانویه ۱٫۲ درصد افزایش یافت که دلیل عمده آن نگرانی ها در مورد چشم انداز تولید این محصول در برخی کشورهای مهم تولیدکننده است.