معاون امور تولیدات دام جهادکشاورزی استان مرکزی با اشاره به مصرف سالانه ۱۷ هزار تن گوشت قرمز در استان گفت: ۶۸ درصد مازاد تولید گوشت قرمز استان به استان‌های دیگر ارسال می‌شود. مجید آذر در خصوص تولید دام در استان مرکزی اظهار کرد: در حوزه تولید دام برعکس پرورش طیور مقداری سنتی‌تر عمل می‌کنیم و […]

معاون امور تولیدات دام جهادکشاورزی استان مرکزی با اشاره به مصرف سالانه ۱۷ هزار تن گوشت قرمز در استان گفت: ۶۸ درصد مازاد تولید گوشت قرمز استان به استان‌های دیگر ارسال می‌شود.

مجید آذر در خصوص تولید دام در استان مرکزی اظهار کرد: در حوزه تولید دام برعکس پرورش طیور مقداری سنتی‌تر عمل می‌کنیم و واحدهای سنتی نسبت به واحدهای صنعتی بیشتر است.

وی با اشاره به اینکه در تولید شیر و گوشت در سال گذشته شرایط خوبی در استان حاکم بود، افزود: در بخش شیر ۳۳۲ هزار تن شیر خام در استان تولید شده که نسبت به سال ۹۶، ۱٫۲ درصد افزایش را به دنبال داشته است. مصرف سرانه شیر خام در استان ۱۱۵ کیلوگرم است که از مجموع تولید شیرخام در استان ۱۶۳ هزار تن مصرف استان بوده و ۵۰ درصد مازاد تولید به خارج از استان صادر می‌شود.

معاون امور تولیدات دام جهادکشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: ۵۴ هزار تن گوشت قرمز در سال گذشته در استان مرکزی تولید شد که حدودا یک درصد افزایش را نسبت به سال ۹۶ به همراه داشت. در این بخش جدا از گوساله‌های تولیدی در استان هرساله تقریبا ۱۹۰ هزار راس گوساله آماده پروار از سایر استان‌ها وارد استان می‌شود. استان مرکزی به عنوان یک قطب پرواربندی در کشور مطرح بوده و رتبه سوم تولید گوشت قرمز را به خود اختصاص داده است.

آذر در خصوص مقایسه مصرف سرانه و تولید در استان بیان کرد: در حوزه گوشت مرغ ۶۰ هزار ۷۰۰ تن گوشت تولید می‌شود که مصرف سرانه استان برای هر نفر ۲۶ کیلوگرم است.۶۰ درصد از گوشت تولیدی در استان مصرف و ۴۰ درصد مازاد تولید به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.

وی در خصوص مصرف تخم‌مرغ نیز گفت: در این بخش مصرف سرانه ۱۱ کیلو بوده که از میزان ۳۷ هزار و ۵۰۰ تن تولید استان حدودا ۴۲ درصد در استان استفاده و ۵۸ درصد مازاد تولید به سایر استان‌ها صادر می‌شود که گاها صادرات تخم‌مرغ و حتی مرغ به خارج از کشور نیز انجام می ‌ گیرد.

معاون امور تولیدات دام جهادکشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: مصرف سرانه گوشت قرمز در استان ۱۲ کیلوگرم است که از ۵۴ هزار تن تولید سالانه استان، ۱۷هزار تن در استان مصرف و ۶۸ درصد مازاد تولید به استان‌های دیگر ارسال می‌شود که بیشترین مازاد تولید نیز در بخش گوشت قرمز است.