پس از لغو ممنوعیت ۲۳ ساله واردات؛ تولیدکنندگان گوشت بریتانیا در پی کسب بازار گوشت ژاپن پس از لغو ممنوعیت ۲۳ ساله واردات گوشت از بریتانیا توسط ژاپن، تولیدکنندگان بریتانیایی به دنبال به دست آوردن سهم بیشتر در بازار این کشور هستند. به گزارش بخش بین الملل پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل […]
پس از لغو ممنوعیت ۲۳ ساله واردات؛
تولیدکنندگان گوشت بریتانیا در پی کسب بازار گوشت ژاپن
پس از لغو ممنوعیت ۲۳ ساله واردات گوشت از بریتانیا توسط ژاپن، تولیدکنندگان بریتانیایی به دنبال به دست آوردن سهم بیشتر در بازار این کشور هستند.
به گزارش بخش بین الملل پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از Globalmeatnews، تولیدکنندگان گوشت از سرتاسر بریتانیا با واردکنندگان، خریداران، توزیع کنندگان و مشتریان ژاپنی در مرکز کنفرانس ماکوهاری مِس در نزدیکی توکیو در روزهای ۵ تا ۸ مارس ملاقات کردند.
ژاپن واردات گوشت از بریتانیا را از سال ۱۹۹۶ و در پی بیماری جنون گاوی (BSE) در دام این کشور ممنوع کرد. استیک و گوشت با استخوان اولیه محصولاتی از گوشت گاو و بره بریتانیا بود که از زمان لغو ممنوعیت به ژاپن صادر شد.
پس از لغو ممنوعیت صادرات امیدواری ها در میان تولیدکنندگان گوشت بریتانیایی برای به دست آوردن بازار ژاپن بیشتر شد.
سازمان محیط زیست، غذا و امور روستایی بریتانیا پیش بینی کرد، ارزش بازار ژاپن برای صادرکنندگان بریتانیایی ۱۲۷ میلیون پوند طی ۵ سال آینده باشد.