همایش بانکداری اسلامی با حضور روح الله خدارحمی عضو هیات مدیره بانک، حجت الاسلام دکتر سید عباس موسوی استادحوزه ودانشگاه، مهندس فرقانی رئیس اداره کل بازاریابی و بانکداری اختصاصی ، دکتر جمشیدی رئیس اداره آموزش و توسعه مهارت ها و جمعی از کارکنان سراسر کشور در مرکز آموزش بابلسر برگزار شد. به گزارش پايگاه اطلاع […]
همایش بانکداری اسلامی با حضور روح الله خدارحمی عضو هیات مدیره بانک، حجت الاسلام دکتر سید عباس موسوی استادحوزه ودانشگاه، مهندس فرقانی رئیس اداره کل بازاریابی و بانکداری اختصاصی ، دکتر جمشیدی رئیس اداره آموزش و توسعه مهارت ها و جمعی از کارکنان سراسر کشور در مرکز آموزش بابلسر برگزار شد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني كشاورزي ايران(اگنا) به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، در این همایش خدارحمی بانک کشاورزی را بانکی پیشرو دراجرای صحیح اصول بانکداری اسلامي برشمرد و گفت: حذف ربا به عنوان اولین ضرورت در اجرای بانکداری اسلامی است و همچنين باید مجموعه ای از دستورالعمل ها و روش های بانکداری اسلامی را رعایت كنيم.
وی با اشاره به توسعه بانکداری اسلامی درکشورهای مسلمان،اجرای این نوع بانکداری درکشورهای غربی را در حال رشد دانست و از جمله دلایل آن را تاثير بانكداري اسلامي بر كنترل بحران اقتصادی و جلوگيري از سرایت آن به سایر بخش ها برشمرد.
وي در بخش دیگری از سخنان خود گفت : باور و دانش کارکنان به اجرای صحیح بانکداری اسلامی بسیار حائز اهمیت است و موظف به نهادینه کردن آن در سازمان هستیم .
خدارحمي تاكيد كرد: انتقال تجربیات و آموخته ها به دیگران ضمانت اجرا نیست بلکه باید در اجرای آن نوآوری داشته باشیم و این امر با توجه به توان کارشناسی بالای بانک کشاورزی در مقایسه با سایر بانک ها به راحتی قابل انجام است .
اين گزارش مي افزايد برگزاری کارگاه های 4 گانه با موضوعات هم اندیشی الزامات زیرساخت پیاده سازی بانکداری اسلامی، هم اندیشی اثر بررسی اثربخش نمودن روش های آموزش بانکداری اسلامی ، هم اندیشی بررسی چالش ها و راهکارهای اجرای بانکداری اسلامی و هم اندیشی کانون علاقه مند بانکداری اسلامی از دیگر برنامه های این همایش دو روزه بود.
شايان ذكر است همایش بانکداری اسلامی در تاریخ بیست و چهارم و بیست و پنجم مرداد ماه سال جاری در مرکز آموزش بابلسر برگزار شد .
































