سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد؛
تحقق اندازهگیری آب ۳۵ محصول کشاورزی کشور توسط محققان بخش کشاورزی
سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت: تاکنون اندازهگیری آب آبیاری ۳۵ محصول کشاورزی کشور توسط محققان موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی انجام شده است که نزدیک به ۸۵ درصد تولیدات کشاورزی را تشکیل میدهند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا)؛به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «فریبرز عباسی» در هشتاد و سومین نشست شورای مدیران معاونت آبوخاک، پس از ارائه گزارش اندازهگیری آب آبیاری محصول آفتابگردان توسط موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی ضمن تبریک هفته دولت اظهار داشت: اندازهگیری آب آبیاری بر روی محصول آفتابگردان آخرین محصولی است که در سلسله گزارشهای اندازهگیری آب آبیاری ۳۵ محصول کشاورزی انجام شده است.
وی افزود: این ۳۵ محصول کشاورزی نزدیک به ۸۵ درصد تولیدات کشاورزی را تشکیل میدهند و گزارشهای منتشر شده در این خصوص کاری منحصر بفرد در کشور است.
سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: این گزارشها برای نخستین بار در این سطح، مقیاس و این تعداد محصول انجام شده که نتایج بسیار ارزشمندی داشته است و از آن به عنوان مرجع میتوان استفاده کرد.
عباسی با اشاره به ارزنده بودن نتایج گزارشهای مذکور و همچنین نیاز کشور به این گزارشهای کاربردی گفت: جمعبندی کامل گزارشهای اندازهگیری آب آبیاری ۳۵ محصول کشاورزی ظرف چند ماه آینده نهایی خواهد شد.
وی با اشاره به مهم بودن مبحث خاک کشاورزی افزود: برای پیشبرد امور مربوط به خاک کشاورزی باید نشستهای کارشناسی متعدد برگزار شود و بر روی این موضوع بررسیهای بیشتری صورت گیرد.
در این نشست، منوچهر گرجی مشاور معاونت آب و خاک در امور خاک، به ارائه گزارش «نقش مدیریت پایدار خاک در افزایش بهرهوری و حفظ کیفیت آب» پرداخت و به سوالات حاضرین پاسخ داد.

































