برخورداری از تکنولوژی روزآمد و نیروی کار متخصص، نقش مهمی در تولید محصولات غذایی باکیفیت و ایمن دارد
برخورداری از تکنولوژی روزآمد و نیروی کار متخصص، نقش مهمی در تولید محصولات غذایی باکیفیت و ایمن دارد
وزیر جهاد کشاورزی در ادامه سفرش به مازندران، از کارخانه شالیکوبی صنایع غذایی پردیس، زیرمجموعه گروه اقتصادی (هلدینگ) گلستان، بازدید کرد.

وزیر جهاد کشاورزی:

برخورداری از تکنولوژی روزآمد و نیروی کار متخصص، نقش مهمی در تولید محصولات غذایی باکیفیت و ایمن دارد

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه سفرش به مازندران، از کارخانه شالیکوبی صنایع غذایی پردیس، زیرمجموعه گروه اقتصادی (هلدینگ) گلستان، بازدید کرد.

 

برخورداری از تکنولوژی روزآمد و نیروی کار متخصص، نقش مهمی در تولید محصولات غذایی باکیفیت و ایمن دارد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا)؛به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، وزیر جهاد کشاورزی ، این بازدید را فرصتی مغتنم برای آشنایی با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های صنایع غذایی پردیس دانست و گفت: این مجتمع با برخورداری از تکنولوژی روزآمد و نیروی کار متخصص، نقش مهمی در تولید محصولات غذایی باکیفیت و ایمن ایفا می‌کند.

 

وزیر جهاد کشاورزی ، همچنین بر لزوم حمایت از صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی برای افزایش ارزش‌افزوده محصولات و رونق اقتصادی در این بخش تأکید کرد و گفت: دولت سیزدهم تمام تلاش خود را برای رفع موانع و مشکلات این صنایع به کار خواهد گرفت.

 

در ادامه این بازدید، مدیرعامل گروه اقتصادی گلستان به ارائه توضیحاتی در خصوص فعالیت‌ها، دستاوردها و برنامه‌های آینده‌ این مجموعه پرداخت.

 

در این بازدید که رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ، مقامات استانی و مدیران جهاد کشاورزی نیز حضور داشتند، وزیر جهاد کشاورزی از بخش‌های مختلف خطوط تولید، انبارها و آزمایشگاه‌ها دیدن کرد و در جریان فعالیت‌ها و فرآیندهای تولید قرار گرفت.

 

گفتنی است ، در سال ۱۳۸۷ با توجه به رویکرد نوسازی صنایع و بهره‌جویی از تکنولوژی‌های مدرن در زمینه برنج، شرکت گلستان نسبت به راه‌اندازی بزرگترین مجموعه فراوری، شالیکوبی و بسته‌بندی برنج در خاورمیانه در قالب شرکت صنایع غذایی پردیس اقدام نمود که این مجموعه در سال ۱۳۹۰ به بهره‌برداری رسید.

 

کارخانه پردیس جویبار با بخش‌های پیش بوجاری، خشک‌کن ، شالیکوبی، بسته‌بندی، انبار برنج و سیلوی شلتوک در سه فاز طراحی شده است. فاز دوم این کارخانه ، امسال و فاز سوم تا سال ۱۴۰۵ به بهره برداری خواهد رسید.

 

سلامت فرآورده‌های تولیدی، تعهد به تضمین ایمنی و سلامت مصرف‌کننده، بهبود مستمر کیفیت و فرهنگ‌سازی در جهت جایگزینی برنج ایرانی به‌جای برنج خارجی و ارائه قیمت رقابتی متناسب با نوع محصولات و ارج نهادن به فرهنگ سفره ایرانی از اهداف و آرمان‌های این شرکت صنایع غذایی است.