استمرار پایش مالاشیت گرین در آزمایشگاه مرجع قزوین مالاشیت گرین یکرنگ شیمیایی است که با توجه به اثرات آن علیه قارچها و انگلها، به صورت غیر قانونی وغیر مجاز برای درمان این عفونتها در ماهیان بکار می رود. به دلیل اثبات عوارض خطرناک این ماده صنعتی ،استفاده از آن از سال ۱۹۹۱ توسط اداره غذا […]

استمرار پایش مالاشیت گرین در آزمایشگاه مرجع قزوین مالاشیت گرین یکرنگ شیمیایی است که با توجه به اثرات آن علیه قارچها و انگلها، به صورت غیر قانونی وغیر مجاز برای درمان این عفونتها در ماهیان بکار می رود.

به دلیل اثبات عوارض خطرناک این ماده صنعتی ،استفاده از آن از سال ۱۹۹۱ توسط اداره غذا و دارو در امریکا(FDA) و نیز از سال ۲۰۰۰ در اتحادیه اروپا ممنوع اعلام شده است و امروزه از آن به عنوان یک ماده شیمیایی موتاژن (جهش زا) و کارسینوژن (سرطان زا) یاد می شود.

رئیس آزمایشگاه مرجع اداره کل دامپزشکی استان قزوین با بیان موارد فوق افزود با توجه به توانمندی این آزمایشگاه در تشخیص و اندازه گیری این ماده به دو روش HPLCو ELISA در ماتریکس های ماهی و آب استخرهای پرورش ، در شش ماهه ی اول امسال، ۶۳ نمونه (شامل ۵۳ نمونه ماهی و ۱۰ نمونه آب) به این آزمایشگاه واصل گردید که از این تعداد ۱۹ نمونه از سایر استانها ارسال گردیده بود.

دکتر علی رضایی افزود: پس از انجام آزمون غربالگری الایزا ،نمونه های مشکوک یا مثبت جهت انجام تست تاییدی توسط روشHPLC  مورد آزمایش قرار گرفت و موارد مثبت به منظور پیگیری های قضایی ازطریق اداره کل استان مربوطه و یا اداره ستادی و اداره دامپزشکی شهرستان مربوطه دراستان قزوین ، اطلاع رسانی گردیده است.

اهدا خون بسیجیان اداره کل دامپزشکی قزوین جمعی از پرسنل بسیجی اداره کل دامپزشکی استان قزوین به مناسبت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس نسبت به اهدا خون خود اقدام نمودند.

فرمانده پایگاه بسبیج مقاومت اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت:همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس بسیجیان اداره کل دامپزشکی قزوین با شرکت درمراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس ،غبار روبی مزار شهدا ،فضا سازی ساختمان اداره کل وادارات تابعه فرا رسیدن هفته دفاع مقدس را گرامی داشتند.

احمد رضایی همچنین گفت :جمعی از پرسنل اداره کل وادارات دامپزشکی شهرستانهای تابعه با حضور در پایگاه انتقال خون استان قزوین همراه با دیگر بسیجیان دستگاههای اجرایی نسبت به اهدا خون خود اقدام نمودند.