رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قم گفت طی بازرسیهای صورت گرفته توسط کارشناسان این اداره ازمراکز تولید خمیرمرغ و باتوجه به نمونه برداریهای انجام گرفته و نتایج حاصله ازآزمایشات ، سه مرکز تولید خمیرمرغ درقم تعطیل گردیده است. اسفیجانیان علت جلوگیری ازتولید خمیرمرغ درواحدهای مذکور را وجود نشانه های آلودگی بارمیکربی عنوان و درخصوص آغاز به […]

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قم گفت طی بازرسیهای صورت گرفته توسط کارشناسان این اداره ازمراکز تولید خمیرمرغ و باتوجه به نمونه برداریهای انجام گرفته و نتایج حاصله ازآزمایشات ، سه مرکز تولید خمیرمرغ درقم تعطیل گردیده است.
اسفیجانیان علت جلوگیری ازتولید خمیرمرغ درواحدهای مذکور را وجود نشانه های آلودگی بارمیکربی عنوان و درخصوص آغاز به کار این واحدها اظهارداشت، پس از رفع نواقص و تولید آزمایشی درحضورکارشناسان دامپزشکی وعدم وجود آلودگی وگذراندن مراحل اداری ،شروع خط تولید امکان پذیرخواهد بود.
وی از شهروندان تقاضا نمود هرگونه فرآورده خام دامی (گوشت ، مرغ ، جگر ،ماهی و…..) را ازمراکز مجاز تهیه و درصورت مشاهده هرگونه موارد غیربهداشتی مراتب را باشماره تلفن 1512 درمیان بگذارند.