دبيركل كانون سراسري مرغ تخمگذار كشور از كاهش صادرات تخممرغ ايران در پي آغاز صادرات محصول تركيه طي هفته آينده به عراق خبر داد و گفت: بايد منتظر كاهش بيشتر قيمت تخممرغ در كشور باشيم. به گزارش پايگاه اطلاع رساني كشاورزي ايران(اگنا) به نقل از مهر، سيد فرزاد طلاكش اظهارداشت: قيمت تخممرغ چند روزي به […]
دبيركل كانون سراسري مرغ تخمگذار كشور از كاهش صادرات تخممرغ ايران در پي آغاز صادرات محصول تركيه طي هفته آينده به عراق خبر داد و گفت: بايد منتظر كاهش بيشتر قيمت تخممرغ در كشور باشيم.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني كشاورزي ايران(اگنا) به نقل از مهر، سيد فرزاد طلاكش اظهارداشت: قيمت تخممرغ چند روزي به دليل صادرات افزايش يافت و حتي به كيلويي ۴۰۰۰ تومان نيز رسيد اما روز گذشته قيمت هركيلوگرم از اين محصول درب مرغداري با كاهش ۶۰۰ توماني، به حدود ۳۴۰۰ تومان رسيد.
وي با اشاره به اينكه اين موضوع قابل پيشبيني بود، اضافه كرد: به دليل مشكلاتي كه براي كشور تركيه در صادرات تخممرغ به عراق پيش آمده بود، ايران جايگزين اين كشور در صادرات شد اما در حال حاضر تركيه مشكل خود را با عراق حل كرده و شنيدههاي ما حاكي از آن است كه اين كشور از هفته آينده ميتواند تخممرغ خود را به بازار عراق عرضه كند.
طلاكش، ظرفيت بازار عراق را محدود خواند و گفت: بنابراين بازار اين كشور كشش صادرات مداوم با حجم بالا از ايران را ندارد.
دبيركل كانون سراسري مرغ تخمگذار كشور افزود: طي روزهاي آينده شاهد كاهش بيشتر قيمت تخممرغ خواهيم بود، چراكه در آستانه ماه مبارك رمضان قرارداريم و در اين ماه مصرف تخممرغ هم در ايران و هم در عراق كاهش مييابد، ضمن اينكه صادرات تركيه به عراق نيز مجددا آغاز ميشود.
طلاكش در مورد افزايش قيمت تخممرغ در مغازهها اضافه كرد: قيمت اين محصول براي مصرف كننده دانه اي ۳۳۰ تومان بوده كه الان به ۳۵۰ تومان رسيده است.
وي، ۳۵۰ تومان را قيمت واقعي تخممرغ براي مصرف كننده عنوان و اضافه كرد: سرانجام پس از دو سال پيگيري ما موفق به اخذ مصوبهاي شديم كه بتوانيم طرح پرينت قيمت بر روي تخممرغ را اجرايي كنيم. آغاز اين طرح سبب كاهش نوسانات قيمت از درب مرغداري تا مراكز عرضه به مشتري ميشود.
طلاكش درباره ۵۰ ميليارد توماني كه بنا بود به عنوان سرمايه در اختيار صندوق حمايت از صنعت طيور قرار بگيرد، گفت: هنوز ريالي از اين پول به صندوق مذكور بازگردانده نشده است.
































