به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز به مناسبت ۱۴ مهر روز ملی دامپزشکی دکتر علی اصغر شریفی مدیر کل ، معاونین و جمعی از روسای ادارات ستادی در ساختمان استانداری البرز با مهندس طهایی استاندار البرز دیدار و گفتگو نمودند. در این دیدار ابتداء دکتر شریفی ضمن تسلیت ایام عزاداری ابا عبدالله […]
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز به مناسبت ۱۴ مهر روز ملی دامپزشکی دکتر علی اصغر شریفی مدیر کل ، معاونین و جمعی از روسای ادارات ستادی در ساختمان استانداری البرز با مهندس طهایی استاندار البرز دیدار و گفتگو نمودند.
در این دیدار ابتداء دکتر شریفی ضمن تسلیت ایام عزاداری ابا عبدالله حسین گفت: هفته دامپزشکی به جهت گرامیداشت زحمات و فداکاریهای دامپزشکان چند سالی است که نامگذاری شده و روز ۱۴مهر نیز مدتهاست به عنوان روز ملی دامپزشکی در تقویم رسمی کشور ثبت شده است و در این ایام مراسمات و برنامه های مختلف برگزار می گردد و یاد و نام تلاشگران گمنام عرصه سلامت در این روز گرامی داشته می شود.
وی ضمن قدردانی از استاندار به جهت برگزاری این دیدار به شرح مختصری در خصوص فعالیتهای صورت گرفته و وظایف دامپزشکی در ۶ ماهه سالجاری پرداخته و گفت این اداره کل مانند یک سرباز نظام در راه خدمات رسانی به مردم شریف استان و تولید کنندگان صنایع دام و طیور از هیچ کوششی فروگذاری نکرده و با وجود کمبود امکانات ، نیرو و اعتبارات همواره در صف پیشگیری از بیماریهای دامی و مشترک پیشگام بوده و خواهد بود .
شریفی همچنین به پتانسیلهای استان در زمینه دام و طیور و دارویی پرداخته و افزود در زمینه تولید داروی دام وطیور مقام اول، تخم مرغ دوم و از لحاظ دامداری و مرغداری در کشور جزء رتبه های برتر هستیم و این لزوم نظارتهای دقیق دامپزشکی و فعالیت شبانه روزی پرسنل این اداره را می طلبد. وی در بخشی از سخنان خود به نظارتهای بهداشتی مراکز عرضه و تولید اشاره و گفت در ۶ ماهه ابتدای سالجاری بیش از ۳۶۰ تن مواد خام دامی کشف و ضبط شده که از این میزان مقدار ۱۰۷ تن پس از احراز فساد و غیر قابل مصرف بودن معدوم سازی شده است. دکتر شریفی در پایان نیز گفت از استاندار محترم تقاضای حمایت بیشتر در جهت پیشبرد اهداف دامپزشکی در راستای حفظ و کنترل سلامت جامعه را داریم.
مهندس طهایی در این دیدار نیز ایام سوگواری حضرت سید الشهداء را به عموم شیعیان جهان تسلیت گفته و آروزی قبولی عزاداریها را از خداوند منان خواستار شد.
استاندار البرز در خصوص دامپزشکی و نقش آن در سلامت جامعه گفت این مقوله بسیار مهم بوده و تامین معاش حلال و سالم بسیار حائز اهمیت می باشد و باید از طریق آموزشهای لازم به دامدران و مرغداران از بروز بیماریهای مشترک و زیان ده جلوگیری نمود . همچنین وی بر لزوم تعمیم بیمه مناسب به تمامی تولید کنندگان دام و طیور اشاره کرده و گفت در صورت وجود بیمه های خسارتی مناسب تولید کنندگان نیز با خیالی آسوده تر در امر تولید گام برخواهند داشت.
مهندس طهایی در پایان وظیفه دامپزشکی را بسیار خطیر دانسته و خاطرنشان کرد وظیفه بسیار مهمی بر دوش دامپزشکی و پرسنل آن می باشد چرا که کنترل غذا و فرآورده های خام دامی از سفره تا مزرعه تحت نظارتهای دامپزشکی صورت می گیرد و این لزوم اعتبارات بیشتر به این بخش را می طلبد و اظهار امیدواری نمود بتوانیم با تخصیص بودجه مناسب دامپزشکی استان را در جهت پیشبرد اهداف عالیه استان حمایت کنیم.
گفتنی است در پایان این دیدار موضوع عضویت دامپزشکی استان در کمیته برنامه ریزی بودجه استان مطرح گردید.































