همکاری گلستان وقزاقستان برای سرمایه گذاری در بخش شیلات وماهیان زینتی
همکاری گلستان وقزاقستان برای سرمایه گذاری در بخش شیلات وماهیان زینتی

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان: همکاری گلستان وقزاقستان برای سرمایه گذاری در بخش شیلات وماهیان زینتی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان گفت: هیات تجاری پنج نفره کشور قزاقستان در مدت چهار روز حضور در گلستان، ضمن دیدار با مسئولان اقتصادی از ظرفیت بخش شیلات استان بازدید کردند که حاصل […]

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان:

همکاری گلستان وقزاقستان برای سرمایه گذاری در بخش شیلات وماهیان زینتی

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان گفت: هیات تجاری پنج نفره کشور قزاقستان در مدت چهار روز حضور در گلستان، ضمن دیدار با مسئولان اقتصادی از ظرفیت بخش شیلات استان بازدید کردند که حاصل آن استقبال از مشارکت برای سرمایه گذاری در این بخش و ماهیان زینتی بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران(اگنا) به نقل از ایرنا، رمضان بهرامی اظهارداشت: حضور هیات تجاری قزاقستان در گرگان، در پی سفر هیات تجاری گلستان به ریاست استاندار در میانه آذر امسال به این کشور و طبق تفاهم نامه ها طی روزهای دوشنبه تا پنجشنبه هفته گذشته انجام شد.
وی افزود: رهاورد سفر این هیات تجاری، بررسی امکان استفاده از ظرفیت شیلات گلستان برای سرمایه گذاری در یکی از استان های قزاقستان بود.
به گفته وی؛ هیات تجاری قزاقستان از سایت پرورش میگو گمیشان، پرورش ماهیان خاویاری شهید مرجانی آق قلا، پرورش ماهیان زینتی شصت کلا گرگان و پرورش ماهیان در قفس بندرترکمن بازدید کرد.
گلستان واقع در شمال کشور با توجه به شرایط اقلیمی و جغرافیایی مناسب از لحاظ فعالیت شیلات در ایران شرایط ممتازی دارد به طوری که تمام فعالیت های مرتبط با موضوع شیلات اعم از پرورش میگو، ماهیان خاویاری، گرمابی، سردابی، پرورش و تکثیر ماهیان زینتی و پرورش زالو در این استان انجام می شود.
طبق گزارش چند روز قبل شیلات گلستان، هم اینک سطحی بالغ بر ۶/۶۶ هزار هکتار از زمین های استان زیرکشت محصولات شیلاتی است که ۲۱ هزار و ۵۰۰ تن تولید در سال جاری دارد و در افق ۱۴۰۴، تولیدی بالغ بر ۶۰ هزار تن در برنامه کاری شیلات استان قرار دارد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان همچنین به مذاکرات هیات تجاری قزاقستان با شهرداری گرگان به منظور ساخت آکواریوم ماهیان زینتی اشاره کرد و افزود: قرار شد هیات تجاری قزاقستان هزینه مد نظر برای ساخت آکواریوم ماهیان زینتی را به شهرداری گرگان اعلام و سپس قرارداد انجام آن میان دوطرف بسته شود.
شهر گرگان با بیش از ۳۵۰ هزار نفر جمعیت مرکز استان گلستان است.
در سفر آذرماه هیات ۳۵۵ نفره اقتصادی و تجاری گلستان به ریاست استاندار به استان منگستائو قزاقستان، مدیران کل و نمایندگان بخش خصوصی استان با همتایان خود درباره گسترش همکاری های مذاکره کردند، در این مذاکرات که در هتل کاسپین اکتائو برگزار شد، طرفین در خصوص موضوعاتی همچون ایجاد شرکت مشترک هواپیمایی، تهاتر محصولات صنعتی و کشاورزی، شیلات، راه آهن، صادرات لبنیات، ایجاد صنایع تبدیلی و اجرای طرح های فضای سبز به توافقاتی دست یافتند.
همچنین دراین سفر مقرر شد دبیرخانه پیگیری و اجرایی شدن این تفاهم نامه ها در اتاق بازرگانی مراکز دو استان مستقر شود.
استان مرزی گلستان واقع در شمال ایران از گذشته های دور میزبان حدود ۱۵ هزار نفر قزاق است.
گلستان با کشور ترکمنستان ، دریای خزر و استانهای مازندران، سمنان و خراسان شمالی همسایه است.