مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان قزوین با اشاره به این نکته که حدود ۹۰ درصد روغن خوراکی موردنیاز کشور وارداتی است، عنوان کرد: دانه‌های روغنی جزء محصولات استراتژیک کشاورزی به شمار می‌روند که باید برای خودکفایی در تولید این محصول گام برداریم. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا )به نقل از ایسنا، فرزاد […]

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان قزوین با اشاره به این نکته که حدود ۹۰ درصد روغن خوراکی موردنیاز کشور وارداتی است، عنوان کرد: دانه‌های روغنی جزء محصولات استراتژیک کشاورزی به شمار می‌روند که باید برای خودکفایی در تولید این محصول گام برداریم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا )به نقل از ایسنا، فرزاد خوش‌اخلاق اظهار کرد: در راستای حمایت از کشاورزانی که اقدام به کشت دانه‌های روغنی می‌کنند امسال برنامه داریم تا ۱۴ هزار تُن از محصول کلزاکاران استان را به شکل تضمینی خریداری کنیم.

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: از ابتدای فصل برداشت تاکنون بیش از ۲۰۰۰ تُن کلزا به‌صورت تضمینی از کشاورزان استان خریداری‌شده است.

وی با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌شود در سال جاری زراعی جاری بیش از ۱۷ هزار تُن کلزا در استان تولید و برداشت شود، یادآور شد: امسال ۷۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی استان به کشت این محصول اختصاص‌یافته است.

خوش‌اخلاق با اشاره به این نکته که حدود ۹۰ درصد روغن خوراکی موردنیاز کشور وارداتی است، عنوان کرد: بر این اساس دانه‌های روغنی جزو محصولات استراتژیک کشاورزی به شمار می‌روند که باید برای خودکفایی در تولید این محصول گام برداریم.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی قزوین با اشاره به برنامه دولت برای خرید تضمینی محصولات استراتژیک ازجمله کلزا در راستای تأمین امنیت غذایی کشور، یادآور شد: سال گذشته نیز ۹۳۰۰ تُن کلزا به شکل تضمینی از کشاورزان استان خریداری‌ شده بود.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی قزوین همچنین گفت: در راستای گسترش تولید دانه‌های روغنی برای توسعه کشت آفتابگردان روغنی و کشت سویا در استان نیز برنامه داریم.

خوش‌اخلاق، توسعه کشت دانه‌های روغنی را ازجمله برنامه‌های دولت برای تأمین امنیت غذایی کشور دانست و گفت: قزوین در تولید این دانه‌ها رتبه پنجم کشور را به خود اختصاص داده است.