خطر آفلاتوکسین کمتر در ذرت اسلواکی/ کشورهای پرریسک باید بیشتر بررسی شوند
خطر آفلاتوکسین کمتر در ذرت اسلواکی/ کشورهای پرریسک باید بیشتر بررسی شوند

بررسی ها نشان می دهد؛ خطر آفلاتوکسین کمتر در ذرت اسلواکی/ کشورهای پرریسک باید بیشتر بررسی شوند نتیجه ارزیابی و تجزیه و تحلیل آفلاتوکسین B1، GMP + International و دیگر فاکتورها نشان می دهد، ذرت اسلواکی خطر آفلاتوکسین کمتری دارد. به گزارش بخش بین الملل پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از Allaboutfeed، […]

بررسی ها نشان می دهد؛

خطر آفلاتوکسین کمتر در ذرت اسلواکی/ کشورهای پرریسک باید بیشتر بررسی شوند

نتیجه ارزیابی و تجزیه و تحلیل آفلاتوکسین B1، GMP + International و دیگر فاکتورها نشان می دهد، ذرت اسلواکی خطر آفلاتوکسین کمتری دارد.

به گزارش بخش بین الملل پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از Allaboutfeed، پروفایل های تغییر ریسک نشان می دهد، خطر آلودگی ذرت اسلواکی از متوسط ​​به کم کاهش یافته است، بنابراین محصول این کشور کمتر مورد بررسی قرار می گیرد. با توجه به خطر آلودگی آفلاتوکسین B1، ذرت کشورهای پرریسک، باید بیشتر مورد تجزیه و تحلیل قرار بگیرد.

 

تغییرات قبلی در میزان ریسک کشورها

از سپتامبر ۲۰۱۸ میزان ریسک کشورهای مبدا به شرح زیر تغییر کرده است؛

۱۷ تاریخ اجرا: دسامبر ۲۰۱۸

مجارستان: متوسط ​​به کم

رومانی: زیاد به متوسط

اوکراین: متوسط ​​به کم

 

تاریخ اجرا: ۱۷ سپتامبر ۲۰۱۸

هند: زیاد به متوسط

بلغارستان: کم به متوسط

کانادا: کم به متوسط

کرواسی: کم به متوسط

اسلواکی: کم به متوسط

اسپانیا: کم به متوسط

جمهوری چک: کم به متوسط