ايران به بزرگترين شريك تجاري عراق تبديل مي‌شود
ايران به بزرگترين شريك تجاري عراق تبديل مي‌شود

وزير كشاورزي عراق با اشاره به افزايش محصولات صادراتي ايران به عراق، گفت: ايران به بزرگترين شريك تجاري عراق تبديل مي‌شود. به گزارش پايگاه اطلاع رساني كشاورزي ايران(اگنا) به نقل از تسنيم، فلاح حسن زيدان در ضيافت شام با استاندار مازندران در هتل جنگلي سالار دره ساري، اظهار داشت: در حاضر، ميزان صادرات محصولات كشاورزي […]

وزير كشاورزي عراق با اشاره به افزايش محصولات صادراتي ايران به عراق، گفت: ايران به بزرگترين شريك تجاري عراق تبديل مي‌شود.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني كشاورزي ايران(اگنا) به نقل از تسنيم، فلاح حسن زيدان در ضيافت شام با استاندار مازندران در هتل جنگلي سالار دره ساري، اظهار داشت: در حاضر، ميزان صادرات محصولات كشاورزي ايران به عراق، يك‌ميليارد و 500 ميليون دلار است كه در نظر داريم با تفاهم‌نامه‌هاي جديد، اين ميزان مبادلات را به دو برابر افزايش دهيم و ايران بزرگترين شريك تجاري ما در بخش تجاري خواهد شد.

وي افزود: از زماني كه وزير جهاد كشاورزي ايران به عراق سفر كرد بحث‌هاي زيادي در زمينه كشاورزي در هر دو دولت انجام شد تا زمينه همكاري تجاري در حوزه كشاورزي گسترش يابد.

وزير كشاورزي عراق با بيان اينكه نخستين تفاهمنامه همكاري در بخش كشاورزي  با كشور ايران امضا كرديم، تصريح كرد: با اجراي اين تفاهمنامه زمينه همكاري كشاورزي، تحقيقاتي، ترويجي و تجاري گسترش يافت.

حسن زيدان از تشكيل كميته مشترك كشاورزي بين ايران و عراق  خبر داد و گفت: اين كميته در بخش زراعت، باغباني، شيلات، دامپروري و تجاري فعاليت خواهد كرد و اميدواريم سال آينده سطح تجاري دو كشور افزايش يابد.

وي گفت: مبادلات بخش كشاورزي ايران و عراق و صادرات محصولات ايراني به كشور عراق، بيشتر در دو بخش نباتي و حيواني است كه يكي از اهداف بازديدهاي امروز و فردا در استان مازندران براي همين منظور است.

زيدان با بيان اينكه بخش اقتصادي اركان مختلفي دارد و مهم‌ترين ان در حوزه كشاورزي است، تصريح كرد: وقتي روابط سياسي مطلوب باشد روابط اقتصادي نيز تقويت خواهد شد.