جوجه‌ ریزی مرغ گوشتی در قم افزایش یافته‌است
جوجه‌ ریزی مرغ گوشتی در قم افزایش یافته‌است

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: میزان جوجه ریزی مرغ گوشتی استان در ماه‌های شهریور و مهر مطابق ظرفیت و برنامه تکلیفی وزارت جهاد کشاورزی صورت گرفته و نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ٢٠ درصد افزایش جوجه ریزی انجام شده‌است.

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: میزان جوجه ریزی مرغ گوشتی استان در ماه‌های شهریور و مهر مطابق ظرفیت و برنامه تکلیفی وزارت جهاد کشاورزی صورت گرفته و نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ٢٠ درصد افزایش جوجه ریزی انجام شده‌است.

هادی مومنی پیرامون وضعیت تولید گوشت مرغ در قم بیان کرد: خوشبختانه درحال حاضر از نظر بارگذاری در سامانه بازارگاه، حمل و قیمت مشکلی در تامین نهاده وجود ندارد. همچنین میانگین قیمت مرغ زنده در کشور بیش از ۶۵٠ هزار ریال و در استان قم ۶٠٠ هزار ریال است.

وی افزود: هم اینک ٢١٢ واحد مرغداری گوشتی واجد پروانه بهره‌برداری به ظرفیت اسمی ۴٣۵ هزار و ٧٠۵٠ قطعه به عنوان واحدهای فعال در سامانه ثبت شده‌است که از این تعداد بهره‌برداران بیش از ١٩٠ واحد اقدام به جوجه ریزی می‌کنند.

وی ادامه داد: همچنین به منظور تامین نیاز استان به مرغ گرم، این محصول از استان‌های شمالی و مجاور وارد می‌شود، ذخیره سازی مرغ منجمد نیز مطابق نیاز صورت گرفته‌ و توزیع مرغ منجمد بدون محدودیت در جریان است.