تولید پسته در استان تهران به بیش از ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن رسید
تولید پسته در استان تهران به بیش از ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن رسید

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: در پی اتمام فصل برداشت، ۱۰ هزار و ۵۸۴ تن پسته از باغات استان تهران برداشت شد که رشد ۳۰۰ تنی نسبت به سال گذشته نشان می دهد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: در پی اتمام فصل برداشت، ۱۰ هزار و ۵۸۴ تن پسته از باغات استان تهران برداشت شد که رشد ۳۰۰ تنی نسبت به سال گذشته نشان می دهد.

«جبرئیل برادری» با بیان اینکه برداشت پسته در استان تهران از نیمه شهریورماه آغاز شد، افزود: امسال ۱۱هزار و ۹۵۲ هکتار از باغات استان تهران زیر کشت پسته قرار گرفت که هفت هزار و ۵۶ هکتار از این میزان بارور بوده و عملکرد ۱.۵ تن در هکتار را رقم زده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران اظهار داشت: تولید‏کنندگان پسته در استان تهران با استفاده از روش‌‏های نوین آبیاری توانسته ‏اند با مدیریت آب کشاورزی، ضمن افزایش سطح زیر کشت، راندمان تولید را به سطح مطلوب برسانند.

وی تصریح کرد: اکنون بیش از ۹۰ درصد اراضی زیر کشت پسته با شیوه‏ های نوین آبیاری می ‏شوند.

برادری گفت: مهم‏ترین و بیشترین ارقام پسته ‏ای شامل اکبری، احمدآقایی، کله‏ قوچی و فندقی است که برای سال‌های متمادی این ارقام در سطح باغات کشت می‏ شوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران افزود: شهرستان‏ های ورامین، ری، ملارد و پاکدشت بیشترین میزان تولید پسته در سطح استان تهران را به خود اختصاص داده ‏اند.