عدم تسویه کالابرگ فروشگاه‌ها درچند روز اخیر
عدم تسویه کالابرگ فروشگاه‌ها درچند روز اخیر
به دلیل عدم پرداخت پول مغازه‌دارها، کالابرگ در مغازه‌های شهر و میادین میوه‌وتره‌بار متوقف شده و الان چند روزی است که در فروشگاه‌های بزرگ هم کالا برگ قطع ‌و وصل می‌شود.

مرحله تازه کالابرگ آغاز شده، اما مشاهدات میدانی از کاهش فروشگاه‌های همکار و محدود شدن پذیرش آن خبر می‌دهد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی و صنایع غذایی ایران (اگنا): در حالی که مرحله جدید کالابرگ الکترونیک آغاز شده، بررسی‌های میدانی از سطح شهر و فروشگاه‌های زنجیره‌ای نشان می‌دهد اجرای این طرح در مقایسه با دوره‌های قبل با محدودیت بیشتری روبه‌رو شده است؛ محدودیتی که به گفته فروشندگان، ریشه آن بیش از هر چیز در تأخیر تسویه مطالبات و بی‌اعتمادی انباشته‌شده میان اصناف و مجری طرح است.

فروشندگان می‌گویند مشکل اصلی، اصل طرح نیست؛ بلکه تأخیر در پرداخت‌هاست. به گفته آنها، زمانی که تسویه‌ها به‌موقع انجام می‌شد، کالابرگ برایشان نه‌تنها دردسرساز نبود، بلکه بخشی از فروش روزانه را هم پوشش می‌داد. اما حالا که مطالبات با تأخیر به حسابشان می‌نشیند، فشار نقدینگی باعث شده برخی واحدها یا همکاری را محدود کنند یا اساساً از پذیرش کالابرگ عقب بکشند.