به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از صدا و سیما ؛ محمد یوسفی افزود: بسته بندی گوشت مرغ با الصاق کد رهگیری تخلفات بهداشتی را به شدت کاهش می دهد. وی همچنین اظهارداشت: از طریق کد رهگیری اطلاعاتی از قبیل محل توزیع، کشتار، نام مرغدار، نام کشتارگاه، تاریخ کشتار و .. […]
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از صدا و سیما ؛ محمد یوسفی افزود: بسته بندی گوشت مرغ با الصاق کد رهگیری تخلفات بهداشتی را به شدت کاهش می دهد.
وی همچنین اظهارداشت: از طریق کد رهگیری اطلاعاتی از قبیل محل توزیع، کشتار، نام مرغدار، نام کشتارگاه، تاریخ کشتار و .. قابل ردیابی است.
رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی گفت: این طرح با هدف اطمینان بخشی از سلامت گوشت مرغ در سراسر کشور به اجرا درآمده است.
وی در در مصاحبه با رادیو اقتصاد ، سابقه صنعت مرغداری در ایران را طولانی دانست و افزود: این صنعت با توجه به تعدد فعالیت ها، حجم بالای سرمایه گذاری، تامین امنیت غذایی با منشاء حیوانی لزوم توجهات بیشتری را به خود معطوف داشته است.
یوسفی گفت : پروتئین از مهمترین اجزاء تشکیل دهنده رژیم غذایی است که نقش مهمی در حفظ سلامت انسان ایفا می کند.
وی گفت: صنعت طیور کشور از سرمایه های مهم ملی است و حفظ و نگهداری این بخش مراقبت های دائم و همه جانبه ای را می طلبد.
رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی افزود: در بحث پرورش مرغ تامین جیره غذایی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است که توجه به این بخش می تواند موجب رونق تولیدات در بخش کشاورزی شود.