بیش از ۵ هزار مورد بازرسی از اماکن تولید،توزیع وعرضه فرآورده‌های خام دامی طی ایام نوروز در خوزستان انجام شد مدیر کل دامپزشکی استان خوزستان با اعلام این خبر اظهار داشت: در طول تعطیلات نوروزی کارشناسان این اداره کل به صورت دوشیفت صبح و عصر بازرسی از اماکن تولید تا عرضه فرآورد‌ه‌های خام دامی را […]

بیش از ۵ هزار مورد بازرسی از اماکن تولید،توزیع وعرضه فرآورده‌های خام دامی طی ایام نوروز در خوزستان انجام شد

مدیر کل دامپزشکی استان خوزستان با اعلام این خبر اظهار داشت: در طول تعطیلات نوروزی کارشناسان این اداره کل به صورت دوشیفت صبح و عصر بازرسی از اماکن تولید تا عرضه فرآورد‌ه‌های خام دامی را در استان انجام دادند.
دکتر مصطفی کنارکوهی با اشاره به ۳۹۴۳ مرکز موجود تولید،بسته بندی،توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در استان گفت: با توجه به اهمیت رعایت موضوع بهداشت فرآورده‌های خام دامی، نظارت‌های بهداشتی این اداره کل در این ایام شدت بیشتری داشت و با متخلفین نیز برخورد لازم انجام شد.
وی افزود:: در این طرح ۵۵۹۳ مورد بازرسی از مراکز و واحدهای مختلف فرآورده های خام دامی صورت پذیرفت که در این بازرسی‌ها ۵ هزار کیلوگرم فرآورده‌های دامی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شدند.
کنارکوهی با بیان اینکه ۸۰ مورد از مراکز عرضه متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند، گفت: کشتارگاه های دام و طیور موجود در استان نیز در تمام ایام تعطیلات در قالب شیفت کاری تعریف شده ،فعال بوده و بازرسان این اداره کل بر کشتار دام‌ها و طیور از نظر شرعی و بهداشتی نظارت داشتند.
شایان ذکر است در ایام نوروز ۵۰ اکیپ بازرسی در هر روز در طول طرح در سطح استان مشارکت داشتند