یک کارخانه سوسیس و کالباس سازی در گرگان به دلیل تخلفات بهداشتی تا اطلاع ثانوی پلمپ شد.   به گزارش  روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان گرگان، در پی گزارش واصله از یک مرکز تولید همبرگر و سوسیس و کالباس سازی، مقدار ۲ هزار کیلوگرم خمیر مرغ و انواع محصولات تولیدی شرکت ضبط و معدوم گردید. […]

یک کارخانه سوسیس و کالباس سازی در گرگان به دلیل تخلفات بهداشتی تا اطلاع ثانوی پلمپ شد.

 

به گزارش  روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان گرگان، در پی گزارش واصله از یک مرکز تولید همبرگر و سوسیس و کالباس سازی، مقدار ۲ هزار کیلوگرم خمیر مرغ و انواع محصولات تولیدی شرکت ضبط و معدوم گردید.
«دکتر محمدحسین مسلمی» رییس شبکه دامپزشکی گرگان گفت: در پی هماهنگی به عمل آمده با دفتر نماینده ولی فقیه استان و دادستانی شهرستان، در بازدید صورت گرفته مشخص شد شرکت مذکور از خمیر مرغ بدون هویت استفاده کرده که فاقد هرگونه شناسه مصرف، تاریخ تولید و انقضا بوده و با توجه به اینکه در زمان تولید این محصولات نظارت بهداشتی و شرعی صورت نگرفته است، با تشخیص مراجع قضایی کل محصولات معدوم و شرکت مذکور به دلیل تخلفات بهداشتی تا اطلاع ثانوی پلمپ شد.