دادستان استان خراسان رضوی: حمایت از سازمان دامپزشکی، حمایت از سلامت غذای مردم دادستان استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی، سازمانی حائز اهمیت است، گفت: همه اعم از استانداری، دستگاه قضایی، نیروی انتظامی و سایر بخش ها و دستگاه ها موظف به حمایت از سازمان دامپزشکی هستند. هر چقدر که حمایت از […]
دادستان استان خراسان رضوی:
حمایت از سازمان دامپزشکی، حمایت از سلامت غذای مردم
دادستان استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی، سازمانی حائز اهمیت است، گفت: همه اعم از استانداری، دستگاه قضایی، نیروی انتظامی و سایر بخش ها و دستگاه ها موظف به حمایت از سازمان دامپزشکی هستند. هر چقدر که حمایت از این سازمان صورت بگیرد، ما در دستگاه قضایی و در نهایت مردم آسوده خاطر هستند که از غذای سالم بهره مند می شوند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا)، دادستان استان خراسان رضوی در مراسم افتتاحیه طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در نوروز در جمع سایر مسئولان، ضمن قدردانی از خدمات دامپزشکی استان، اظهار داشت: در جمع ها و استان های دیگر مخاطرات و صدمات آنفلوآنزای پرندگان را شنیدیم ولی دیدیم در استان خراسان رضوی اقدامات خوبی به ویژه در زمینه پیشگیری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان انجام شد و این به دلیل تلاش دامپزشکی استان و حمایت های استانداری، نیروی انتظامی و دستگاه های قضایی و سایر نهادهای مرتبط بود.
غلامعلی صادقی که در سالن اجتماعات اداره کل دامپزشکی استان سخن می گفت، افزود: از اقدامات پیشگیرانه دامپزشکی و سایر دستگاه ها در زمینه پیشگیری از بیماری آنفلوآنزای پرندگان ممنونم و به این خاطر به دامپزشکی خداقوت می گویم که با اقدامات خود باعث شد در روزهای پایان سال بیماری نداشته باشیم و این خبر خوب را برای مردم عنوان کنیم.
وی خطاب به مدیر کل دامپزشکی استان گفت: جناب آقای دکتر شریعتی، اجازه دهید تا در حضور مسئولان بهداشتی استان بگویم که حوزه شما که نظارت بر فرآورده های خام دامی است، از حوزه پزشکی مهم تر است چراکه پزشک فقط جسم مریض را معالجه می کند ولی به مصداق آیه شریفه قرآن که می فرماید: «فلینطر الانسان الی طعامه» خدمات دامپزشکی سلامت و حلالیت غذا را تضمین می کند و این سلامت و حلالیت غذا بر روح و جسم جامعه اثر می گذارد.
دادستان استان خراسان رضوی اظهار داشت: مردم استان سلامت خود را مرهون دامپزشکی و خدمات آن هستند چراکه خدمات دامپزشکی سبب سلامت روح و جسم آنها می شود.
وی یادآور شد: مردم و شهروندان بر اساس آیه ای که عنوان کردم سلامت خود را به شما سپرده اند و باید دقت کنید در این راه کوتاهی نشود و بی هیچ منتی خدمت رسانی شود.
دادستان استان گفت: آنچه در گزارشات مدیر کل دامپزشکی استان و معاون سیاسی و امنیتی استانداری در این جلسه شنیدم حاکی از آن است که کارهای زیادی در این بخش انجام شده و ما و دیگر شهروندان خاطرجمع هستیم و به عنوان دستگاه قضایی به شهروندان اعلام می کنیم غذا و فرآورده های خام دامی را راحت غذا مصرف کنید، چراکه بخش های دولتی و خصوصی با تمام وجود در حال تلاش هستند.
وی در جمع مدیران استانی با اشاره به اینکه دامپزشکی دستگاهی مهم است، گفت: همه موظف به حمایت از دامپزشکی هستند اعم از استانداری، دستگاه قضایی، نیروی انتظامی و سایر بخش ها و دستگاه ها و هر چقدر که حمایت از این سازمان صورت بگیرد، ما در دستگاه قضایی و در نهایت مردم آسوده خاطر هستند که از غذای سالم بهره مند می شوند.
به گزارش فاخته نیوز، دادستان مرکز استان تصریح کرد: اگر هم گاهی موضوعی بیان و پیگیری می شود منظور ما این است که با سلامت مردم شوخی نداریم و در این راه جدی هستیم.
او خطاب به مدیر کل استان گفت: طی مدت کوتاه حضور شما دیدیم که خیلی جدی وارد شدید و در ارتباط با تخلفات با کسی تعارف ندارید و هیچ اغماضی نمی کنید. این بسیار عالی است و ما هم در این راه همراه شما هستیم.
صادقی افزود: با این نوع برخورد از روز اول همه تولیدکنندگان و مصرف کنندگان باید بدانند دامپزشکی با هیچ کس تعارف ندارد و افراد دارای ایراد می فهمند که باید ایرادات خود را رفع کنند.
دادستان استان خراسان رضوی در پایان اظهار داشت: به سهم خود ضمن تبریک انتصاب دکتر شریعتی از تلاش های شما و همکارانتان که مصداق آن را در کنترل آنفلوآنزای پرندگان بکار گرفتید، سپاسگزارم.
































