• شماره خبر : 54195
  • تاریخ انتشار : 28 مرداد 1399
  • پرینت این صفحه
  • مرغ سهم خود را از سفره چینی ها بیشتر می کند

    تولید و مصرف گوشت مرغ در چین در سال ۲۰۲۱ ادامه می یابد ولی کندتر از سال ۲۰۱۹

    تولید گوشت مرغ در سال ۲۰۲۱ در چین ۱۵.۳ میلیون تن پیش بینی شده است که نسبت به تولید ۱۴.۹ میلیون تنی سال ۲۰۲۰ میلادی با افزایش ۳ درصدی روبروست.

    از دو عامل اصلی مصرف بیشتر گوشت مرغ را می توان به افزایش قیمت گوشت خوک و شیوع کرونا نام برد.

    صنعت مرغ گوشتی در چین در سالهای ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ به ترتیب ۱۸ و ۸ درصد رشد داشته است.

    با شیوع تب خوکی آفریقایی (ASF) در سراسر چین در سال ۲۰۱۸ ، کسری پروتئین بزرگی پدید آمد و این عامل باعث ایجاد فضای بیشتر برای برای گسترش صنعت طیور چین شد.

    مصرف گوشت خوک در سال ۲۰۱۹ در این کشور کاهش یافت زیرا قیمت این گوشت رکورد بالایی را ثبت کرد و بسیاری از مصرف کنندگان به عنوان جایگزین ارزان قیمت، به گوشت مرغ روی آوردند و باعث افزایش ۲۰ درصدی مصرف گوشت مرغ در مقایسه با سال قبل آن شدند.


    کلید واژه ها:
    , ,

    دیدگاه بگذارید

    avatar
      عضویت  
    Notify of