به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل،عقیل وکیلی با اعلام این خبر در جلسه تخصصی بیمه محصولات کشاورزی استان افزود :
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل،عقیل وکیلی با اعلام این خبر در جلسه تخصصی بیمه محصولات کشاورزی استان افزود : درسال گذشته خسارت های زیادی بر بخش کشاورزی استان وارد شد که بانک کشاورزی استان با همکاریهای صندوق بیمه محصولات کشاورزی مبلغی به ارزش ۴۰۰ میلیارد ریال با عنوان غرامت برای تامین خسارت های وارده که در ۱۷۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی و ۹۰۰۰ هکتارباغات میوه تعیین شده بود ، پرد اخت کرد . وی افزود : امسال بیمه محصولات زراعی بالغ بر ۱۳۶ هزار هکتار ودرسطح باغات ۱۰۵۴ هزار هکتار می باشد .
وکیلی با قدردانی ازحمایت های رئیس سازمان جهاد کشاورزی ،مهندس عدیل سروی که مسئولیت ستاد بیمه محصولات کشاورزی استان را عهده دار هستند گفت : امید وارم در سال دولت و ملت ،همدلی وهمزبانی با افزایش اطلاع رسانی وشناخت وآگاهی تولید کنندگان تعداد بیمه گرها درتمامی بخش های زراعی ،باغی ،دامی ،شیلاتی وآبزی پروری ،مرغداری ودامداری و دیگر بخش ها افزایش یابد که نهایتا ً خروجی این تعاملات به افزایش تولیدات منجر شده و درکلان اقتصاد کشاورزی استان تقویت خواهد شد.
وی افزود : این استان در بحث بیمه محصولات کشاورزی جزو ۵ استان اول کشوری است که در بحث بیمه گذاری فعالیت نموده است .
وی در آخر سخنان خود خاطر نشان کرد : در ستاد بیمه محصولات کشاورزی استان که با حضور دستگاههای اجرایی ذیربط و تشکل های غیر دولتی تشکیل می شود سعی بر این خواهد بود که با متدهای علمی و فنی باافزایش انگیزه و علاقمندی کشاورزان برای بیمه کردن محصولاتشان فرهنگ بیمه گری را در مخاطبان ومتولیان تولید بالابرده وبا تامین غرامت بموقع سهم بیشتری از خسارت های ناشی ازعوامل طبیعی را کاهش داده تا کشاورزان وتولید کنندگان را در استمرار کارهای تولیدی خود که درتامین امنیت غذایی مهمترین نقش را ایفا مینمایند ،عملا ً حمایت کنیم.































