رییس هیات مدیره انجمن تولید و صادرکنندگان زنجیرهای گوشت مرغ مطرح کرد: افزایش کیفیت محصولات خوراک آماده گامی برای دسترسی به غذای سالم/ فیداکسپو، آیینه تمام نمای فعالیت حرفه ای زنجیره های تولید صنعت خوراک رییس هیات مدیره انجمن تولید و صادرکنندگان زنجیرهای گوشت مرغ، فیداکسپو را آیینه تمام نمای فعالیت حرفه ای زنجیره های […]
رییس هیات مدیره انجمن تولید و صادرکنندگان زنجیرهای گوشت مرغ مطرح کرد:
افزایش کیفیت محصولات خوراک آماده گامی برای دسترسی به غذای سالم/ فیداکسپو، آیینه تمام نمای فعالیت حرفه ای زنجیره های تولید صنعت خوراک
رییس هیات مدیره انجمن تولید و صادرکنندگان زنجیرهای گوشت مرغ، فیداکسپو را آیینه تمام نمای فعالیت حرفه ای زنجیره های تولید صنعت خوراک آماده دانست و گفت: افزایش کیفیت محصولات خوراک گامی در راستای دسترسی افراد جامعه به غذای سالم است.
عبدالعلی طهماسبی در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران(اگنا)، افزود: با توجه به ظرفیت تولید صنعت خوراک آماده در کشور و همچنین وجود بازارهای منطقه ای، گسترش این صنعت می تواند اشتغالزایی و ارزآوری بیشتری ایجاد کند.
وی ضمن قدردانی از بنیانگذار فیداکسپو (مهندس مسعودی) و تمامی دست درکاران برگزاری همایش بین المللی و نمایشگاه جانبی فیداکسپو، اظهار کرد: هر نمایشگاه تخصصی بیانگر فعالیتهای آن بخش است و فیداکسپو نیز آیینه تمام نمای فعالیت های زنجیره تولید خوراک آماده در کشور است.
طهماسبی تصریح کرد: این شیوه برگزاری نمایشگاه بسیار مفید است به شرط اینکه کسانی که به نمایشگاه دعوت میشوند از یک هفته قبل از برنامه سمینارها اطلاع داشته باشند تا با توجه به تخصص شان در همایش و سمینارها شرکت کنند.
رییس هیات مدیره انجمن تولید و صادرکنندگان زنجیره ای گوشت مرغ، گفت: امیدواریم هر چه زودتر سطح کیفیت تولید را در همهی ارکان افزایش دهیم و در نهایت یک فضای مطلوب برای مصرف کنندگان بوجود بیاوریم که غذای ارزان، با کیفیت و سالم در دسترس همگان قرار گیرد.
وی با اشاره به صادرات خوراک آماده به کشورهای منطقه گفت: درصورتی که بتوانیم سطح کیفیت محصولات این زنجیره را ارتقا دهیم میتوانیم کشورهای همسایه را تحت پوشش قرار داده و از واردات کشورهای دوردست و فرا منطقهای به کشورهای همسایه جلوگیری کنیم.
طهماسبی افزود: برای تحقق صادرات، تولیدکنندگان باید سطح کیفیت محصولات شان را افزایش داده و دان در کارخانههای پیشرفته با تکنولوژی روز تولید شود تا مرغداران تشویق و ترغیب به استفاده از خوراک آماده شوند و مسئولان نیز در این راستا اقدامات لازم را انجام دهند.
وی ادامه داد: پرورشدهندگان باید به صورت علمی و عملی به این نتیجه برسند که استفاده از خوراک آماده به نفع پرورش دهنده است و قیمت تمام شده را کاهش میدهد و ضریب تبدیل از دان به گوشت بهبود می یابد.
وی افزود: می توان با چهار کیلوگرم دان دو و نیم کیلوگرم گوشت تولید کرد در صورتی که در مرغداری هایی که از آسیاب میکسر استفاده میکنند این تکنولوژی امکان پذیر نیست.