
همه گیری Covid-19 در جهان باعث ایجاد اختلال در بخش های صنعت توریست و جهانگردی کشور اسپانیا گردید، همینطور کاهش تقاضا در بخش صادرات این کشور ، تاثیر منفی بر بخش گوشت مرغ اسپانیا گذاشته است. تولید کنندگان گوشت طیور در اسپانیا پیش بینی می کنند که در سال ۲۰۲۰ تولید مرغ حدود ۵٪ و […]
همه گیری Covid-19 در جهان باعث ایجاد اختلال در بخش های صنعت توریست و جهانگردی کشور اسپانیا گردید، همینطور کاهش تقاضا در بخش صادرات این کشور ، تاثیر منفی بر بخش گوشت مرغ اسپانیا گذاشته است.
تولید کنندگان گوشت طیور در اسپانیا پیش بینی می کنند که در سال ۲۰۲۰ تولید مرغ حدود ۵٪ و تولید بوقلمون ۱۰٪ کاهش یافته ولی تولید تخم مرغ ۳٪ افزایش یابد.
در سال ۲۰۱۹ ، اسپانیا ۱.۷ میلیون تن گوشت مرغ تولید کرده است که نسبت به سال قبل تر حدود ۶٪ رشد داشته است.
در سال ۲۰۱۹ ، تولید گوشت طیور اسپانیا سهمی ۱۳٪ از کل تولید گوشت طیور اتحادیه اروپا را شامل می شد.
اسپانیا در تولید گوشت طیور بعد از لهستان و آلمان و فرانسه در رتبه چهارم تولید اتحادیه اروپا ایستاده است، حدود ۸۰٪ از کل گوشت طیور مصرفی در اسپانیا گوشت مرغ است.