کاهش حداکثری واردات خوراک دام، طیور و آبزیان
کاهش حداکثری واردات خوراک دام، طیور و آبزیان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از صداوسیما مرکز مازندران،معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور در حاشیه بازدید از واحد صنعتی قاشق و چنگال در سلمانشهر، گفت: ما نیازمند خدمات نوین تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه غذا و دارو هستیم . سورنا ستاری افزود: در برخی زمینه‌ها مانند خوراک دام و طیور، […]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از صداوسیما مرکز مازندران،معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور در حاشیه بازدید از واحد صنعتی قاشق و چنگال در سلمانشهر، گفت: ما نیازمند خدمات نوین تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه غذا و دارو هستیم .

سورنا ستاری افزود: در برخی زمینه‌ها مانند خوراک دام و طیور، آبزیان به واردات وابسته هستیم که با گسترش طرح‌های پژوهشی و بوم سازی قزل آلا رنگین کمان عاری از میکروب در این حوزه واردات این بخش به حداقل رسانده می‌شود.

وی گفت: بخش غرب استان مازندران اکوسیستم مناسبی وجود دارد و ما باید بیشتر این حوزه را تقویت کنیم.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری افزود: قانون حمایت از شرکت دانش بنیان چند سالی از طریق این نهاد اجرایی شده است و هم اکنون بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور وجود دارد که فروش پارسال این شرکت‌های دانش بنیان حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان بوده است.

سورنا ستاری با بیان اینکه ما در معاونت علمی و فناوری اکوسیستم جدیدی برای این حوزه ایجاد کردیم تا ارتباط بین مراکز دانشگاهی و صنعت شکل بگیرد، خاطرنشان کرد: ایجاد شرکت‌های دانش بنیان در واحد‌های صنعتی در واقع تزریق دانش به صنعت است واین شرکت‌ها می‌توانندبا صادرات موفق جلوی واردات محصولات کشور‌های دیگر را به ایران بگیرند.

وی گفت: معاونت علمی و فناوری با ارائه ۱۳۰ خدمت حمایت از شرکت‌های دانش بنیان کشور را دربرنامه دارد.

سورنا ستاری همچنین بر تقویت مراکز نوآوری و پارک علم و فناوری وفعال شدن مراکز نوآوری و بخش‌های پارک علم و فناوری درشهر‌های غربی مازندران تاکید کرد.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری به مشکلات مازندران در حوزه‌های کشاورزی و پسماند اشاره کرد و گفت: تاکنون برنامه ریزی مناسبی برای بکارگیری نیروی انسانی فارغ التحصیلان کشاورزی در استان صورت نگرفته است.