مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان اردبیل گفت: در حال حاضر اکثر مرغداریهای استان با مشکل کمبود نقدینگی و بدهیهای سررسید وامهای گذشته روبرو هستند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران به نقل از ایسنا صابر نوروزی اظهار کرد: اتحادیه مرغداران استان اردبیل در سال ۸۳ با عضویت شش شرکت تعاونی مرغداران تشکیل و به عنوان […]
مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان اردبیل گفت: در حال حاضر اکثر مرغداریهای استان با مشکل کمبود نقدینگی و بدهیهای سررسید وامهای گذشته روبرو هستند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران به نقل از ایسنا صابر نوروزی اظهار کرد: اتحادیه مرغداران استان اردبیل در سال ۸۳ با عضویت شش شرکت تعاونی مرغداران تشکیل و به عنوان تنها تشکل صنفی و تخصصی صنعت طیور استان نسبت به خدماترسانی به تولیدکنندگان این صنعت اقدام کرد.
وی با اشاره به اینکه در سالهای اخیر با اضافه شدن دو شرکت تعاونی دیگر در مجموع با تحت پوشش قرار دادن اکثریت مرغداریهای استان با ظرفیت حدود ۶ میلیون قطعه در حال فعالیت است، خاطرنشان کرد: اتحادیه مرغداران استان اردبیل در سه تشکل کشوری مرتبط با صنعت طیور از جمله اتحادیه سراسری مرغداران سراسری گوشتی کشور، صندوق حمایت از توسعه صنعت طیور کشور و انجمن ملی طیور ایران عضو و سهامدار میباشد که در سالهای گذشته قسمتی از نهادههای مورد نیاز تولیدکنندگان اعم از ذرت و سبوس از این طریق تهیه و در بین اعضای اتحادیه توزیع شده و رضایت نسبی تولیدکنندگان را نیز در پی داشته است.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در سالهای اخیر با بخشنامه وزارت جهاد کشاورزی و اتحادیه سراسری مرغداران و هماهنگی اداره کل دامپزشکی استان اردبیل یکی از وظایف اتحادیه مدیریت جوجهریزی در واحدهای مرغداری گوشتی استان است که طبق سهمیه اعلامی از سوی جهاد کشاورزی سهم استان تعداد یک میلیون و ۷۰ هزار قطعه در ماه است که این اتحادیه موفق به کسب رتبه برتر کشوری در زمینه مدیریت جوجهریزی شده است.
نوروزی به وضعیت صنعت مرغداری در استان اردبیل اشاره کرد و افزود: در حال حاضر اکثر مرغداریهای استان اردبیل با کمبود نقدینگی و سررسید بدهیهای گذشته و فرسودگی واحدهای موجود روبرو هستند و میتوان گفت بسیاری از این واحدها نیاز ضروری به بهینهسازی دارند.
وی ادامه داد: از طرف دیگر نبود کشتارگاههای مجهز و سردخانههای ذخیرهسازی گوشت مرغ با توجه به ظرفیت تولیدی استان، نبود زیرساختهای لازم برای صادرات محصولات تولیدی مرغداران استان تولید کنندگان را با مشکل جدی مواجه کرده به طوری که این استان دارای تولید مازاد بر نیاز بوده که تصمیمی برای نگهداری و صادرات این تولیدات از سوی مسئولان گرفته نشده است.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان اردبیل اضافه کرد: این در حالی است که با صدور مجوزهای جدید برای احداث واحدهای مرغداری و بروزرسانی تجهیزات و امکانات واحدهای موجود ظرفیت تولید استان بیشتر از قبل نیز خواهد شد، بنابراین توجه به زیرساختها و فراهم کردن امکان بستهبندی و صادرات محصول تولیدی اجتنابناپذیر است.
نوروزی عمده مشکل مرغداران را در حال حاضر با آن گریبانگیر هستند را یادآور شد و گفت: نوسانات شدید و کمرشکن قیمت نهادههای مورد نیاز، قیمت بالای محصولات تولیدی، وجود جوجهریزیهای غیرمجاز که منجر به اخلال در مدیریت جوجهریزی و همچنین مختل نمودن تنظیم بازار میشود، در حال حاضر تولیدکنندگان را با مشکل مواجه کرده و از سوی دیگر مازاد تولید را نیز بر این چرخه تحمیل میکند