انجمن ملی تولیدکنندگان زنجیره ای گوشت مرغ در نامه ای به جهانگیری؛ صادرات یک کانتیر گوشت مرغ، در بازار داخلی اختلال ایجاد می کند؟ انجمن ملی تولیدکنندگان زنجیره ای گوشت مرغ در نامه ای به اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهوری، از بخشنامه های منع صادرات گوشت مرغ انتقاد کردند. به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع […]
انجمن ملی تولیدکنندگان زنجیره ای گوشت مرغ در نامه ای به جهانگیری؛
صادرات یک کانتیر گوشت مرغ، در بازار داخلی اختلال ایجاد می کند؟
انجمن ملی تولیدکنندگان زنجیره ای گوشت مرغ در نامه ای به اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهوری، از بخشنامه های منع صادرات گوشت مرغ انتقاد کردند.
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران(اگنا)، در بخشی از این نامه که به دفتر اگنا نیز ارسال شده، آمده است: آیا واقعا صادرات تنها یک کانتینر ۲۵ تنی گوشت مرغ از کل کشور در روز برای حفظ مشتریان خارجی و حفظ صادرات گوشت مرغ که فقط چهار دهم درصد! از تولید داخلی است، باعث اختلال در قیمت بازار گوشت مرغ داخل می شود؟!
متن کامل نامه در پی می آید:
جناب آقای دکتر جهانگیری
معاون اول محترم رییس جمهور
همانطور که مستحضرید، اخیرا صادرات گوشت مرغ تا پایان ماه مبارک رمضان از طرف وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران، ممنوع اعلام شده است. یادآور می شود سیاست های انقباضی و انبساطی در اقتصاد، بدون پشتوانه علمی، بدون مشورت با خبرگان آن حوزه و بدون در نظر گرفتن تمامی جوانب آن، همواره موجب عدم ثبات اقتصادی و به تبع آن موجب ضربات مهلک به صنایع و به خصوص اشتغال زایی که از اهداف عالیه دولت تدبیر و امید بوده و هست، می شود که مهمترین نتیجه منفی آن خروج از بازار جهانی و منطقه ای است.
شرکت هایی که پس از سال ها مطالعه و سرمایه گذاری، خود را به حدی از تکنولوژی رسانده اند که حتی مشتریان اروپایی برای خرید مرغ از آن پشت در کارخانه ها ایستاده اند، شرکت هایی که هزاران دلار در نمایشگاه های خارجی با آخرین متدلوژی برندینگ و بازاریابی سرمایه گذاری کرده اند، و هزاران دلیل منطقی دیگر که گفتن آن موجب اطاله کلام می شود، اکنون پس از صدور این بخشنامه ای که ناشی از عدم کارایی بخشنامه ها و طرح های ناموفق مشابه دیگر مدیران مربوطه است، چگونه خود را در بازارهای بین المللی حفظ کنند؟ کافی است فقط یک بار مشتری خارجی، منبع تامین خود را عوض کند، در این صورت دیگر سراغ تامین کننده قبولی نخواهد رفت! و این یعنی پایان اشتغال، پایان ورود ارز و همچنین ورشکستگی صاحبان صنایع تخصصی و مادر در این حوزه!
۱- آیا واقعا صادرات تنها یک کانتینر ۲۵ تنی گوشت مرغ از کل کشور در روز برای حفظ مشتریان خارجی و حفظ صادرات گوشت مرغ که فقط چهار دهم درصد! از تولید داخلی است، باعث اختلال در قیمت بازار گوشت مرغ داخل کشور می شود؟! یقینا در زمان تحریم، حضور در مجامع بین المللی یک اقتدار است.
۲- چه کسی پاسخگوی این همه سرمایه گذاری و تبلیغات و سایر هزینه های در یافتن بازارهای خارجی با توجه به نرخ ارز در ماه های اخیر است، که اکنون در حال به تباهی کشیده شدن است؟
۳- با ادامه این روند از این پس کدام سرمایه گذار خارجی و کدام کشور خارجی برای واردات محصولات طیور یا دیگر صنایع غذایی به ایران اعتماد می کند؟
عبدالعلی طهماسبی
رییس هیات مدیره انجمن ملی تولیدکنندگان زنجیره ای گوشت مرغ